Masini si scule electrice de gradina si gazon

Director 100% Romanesc | ro-dir.com - Utilaje constructii director web
„In acest aricol sunt listate cele mai importante categorii de masini si scule electrice de gradina si gazon precum si tipurile si caracteristicile fiecareia.”

Ingrijirea gazonului, copacilor, gradinilor necesita ajutorul multor masini si scule electrice pentru a face posibila amenajarea si cosmetizarea lor de calitate intr-un timp cat mai scurt..

Acest articol reda o scurta descriere despre fiecare tip de scula si masina de tuns iarba sau de gradinarit si o lista cu tipurile existente si caracteriticile acestora. Fiecare descriere de mai jos este un punct de pornire in caz ca te decizi sa cumperi si sa utilizezi scula sau masina in functie de nevoia avuta.

  • Suflantele

            Suflantele de frunze inlocuiesc greblele care la randul lor sunt folosite la curatirea gradinii/curtii de frunze si a altor materiale din jurul casei. Suflantele au si aplicatii profesionale cum ar fi folosirea la curatirea unor arii extinse, la aspirare/maruntire. In general, suflantele de mana si suflantele electrice sunt mai putin puternice in raport cu suflantele pe baza de combustibil, cu roti si suflantele tip rucsac. Suflantele cu roti si suflantele rucsac sunt exclusiv cu motoare pe baza de combustibil.

suflanta

Tipuri :

– electrice: de mana

– pe combustibil : tip rucsac, cu roti

Caracteristici :

– controlul vitezei de suflu/aspir.

Director 100% Romanesc | ro-dir.com - Utilaje constructii director web

Autor: Andrei Lovin

Share This Post On